Få tilskud ved køb af varmepumpe

Er du nysgerrig på at se, hvor meget du kan få i tilskud, når du skifter til varmepumpe? 
 
Vi anvender altid Energistyrelsens tilskudsberegning for udregning af tilskud i forbindelse med vores tilbudsgivning til dig. Du kan regne dit tilskud ud direkte på Energistyrelsens tilskudsberegner.
 
Du kan også læse mere om tilskud til at gøre din bolig mere miljøvenlig eller  kontakte os for et samlet overblik på tilskud og pris på køb af varmepumpe.
Få et samlet tilbud på varmepumpe

Tilskud til varmepumpe 2022

Du kan som privatperson søge tilskud til køb af varmepumpe, når du energirenoverer eller -optimerer din bolig. Du kan søge tilskud fra Energistyrelsen via Bygningspuljen, når du skifter fra olie, el eller gas, og du bor i et område uden adgang til fjernvarme.

Følg med her på siden når  næste pulje åbner

Du kan sagtens indhente tilbud på varmepumpe, men det er vigtigt, at du ansøger om tilskud, før du får installeret din varmepumpe.

Ansøg om tilskud via Bygningspuljen, dato er ikke fastsat endnu

Når du skifter varmekilde til luft til vand-varmepumpe, kan du søge energitilskud gennem Bygningpuljen. I 2022 er der afsat 375 mio. kroner, som uddeles efter først til mølle-princippet. Energistyrelsen har i 2022 valgt at fordele tilskudspuljen over to ansøgningsrunder, da den sidste Bygningspulje i september 2022 blev opbrugt på ganske kort tid.

Endelig dato for næste runde er endnu ikke offentlig gjort

Håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget er afskaffet fra den 1. april 2022, men servicefradraget fortsætter.

Læs mere på skat.dk