ikon: jordklode med plante

Energieffektiv, miljørigtig og stabil varme i dit hus

– hver dag, året rundt

ikon: sparegris med mønter

Spar op til 50% på din varmeregning

– ved skift fra olie- eller gasfyr

ikon: vvs-installatør

Nemt at komme i gang og hurtig at installere

– vores egen VVS-installatør gør alt arbejdet

Fra luft til varme

Der findes tre udgaver af miljørigtige varmepumper – luft til luft, luft til vand og jordvarme.

En varmepumpe udnytter den grønne energi (luften) og er en økonomisk attraktiv løsning, når vi taler effektiv opvarmning af dit hus.

Ung mor leger med to børn og en hvid hund

Luft til vand-varmepumpe

Få en miljøvenlig varmeløsning, som sparer på dit energiforbrug og din varmeregning.

En luft-til-vand varmepumpe holder varmeniveauet/temperaturen konstant og er en enkel, energieffektiv og driftssikker varmeløsning, der producerer varme og varmt vand til dit hus året rundt. Varmepumpen anvender luftens energi og via en kompressor, omdannes luften til varme, som du kan bruge til brugsvand og varmt vand i radiatorer og gulvvarme.

Optimalt varmeforbrug – også om vinteren

Med en varmepumpe er du sikret en behagelig varme året rundt. På de virkeligt kolde dage, supplerer en elpatron og sikrer, at temperaturniveauet i huset fortsat er stabilt.

Et grønnere (og billigere) varmevalg

Med en varmepumpe kan du se frem til en langtidssikret og miljøvenlig varmeløsning. Hvis du opvarmer dit hus med olie, el eller gas i dag, kan du spare op mod 50% af din varmeregning ved køb af en luft-til-vand varmepumpe.

Varmepumpen passer til langt de fleste huse, og den er både let og hurtig at installere.

Få et gratis tilbud
Hvidt hus i snedækket have med oplyste vinduer
Tre vindmøller på en grøn mark

Hvad er grøn energi?

I Danmark er vi gode til at vælge miljørigtig varmekilde til vores hjem og virksomheder, men vi har en mission om at udbrede det endnu mere. For din pengepung og miljøets skyld.

Hos Nordisk Varmepumpe er grøn og vedvarende energi det eneste rigtige valg af varmekilde. Grøn energi har et minimum af CO2-udslip, og betragteligt mindre miljøforurening, som ikke-fornybare naturressourcer (fx olie, kul og gas). De mest udbredte former for grøn energi er solenergi, vandenergi og vindmølleenergi. Fælles for al grøn energi er at mindske miljøforureningen så meget, som overhovedet muligt.